Кредити сравнение

Posted On By admin

krediti onlainПазарът на заеми, достъпни през Интернет, постоянно се развива. Максималните суми на кредитите онлайн постепенно се увеличават и не става въпрос само за офертите на банките. Небанковите заемодатели се конкурират силно с банките.

Сравнение на онлайн парични заеми

Финансовите услуги все повече се придвижват към интернет. Това се отнася и за небанковите заеми, които са чудесна алтернатива на местните банки. Офертата на банките също включва и оферти за заемане на пари чрез Интернет. Ако се опитате да сравните офертите на банките с това, което предлагат водещите кредитни компании, ще останете изненадани. А именно, небанковите заемодатели предлагат подобни оферта като тези на банките. Нещо повече, кредитните компании осигуряват процес със 100% онлайн проверка.

Не само банките, но и кредитните компании, могат да заемат големи суми
Някои хора все още мислят, че всички небанкови заеми имат малка стойност до няколко хиляди лева и срок на изплащане не по-дълъг от 2 – 3 години. Предложението на водещите кредитни компании променят тези идеи.
Като част от паричните заеми повечето банки предлагат по-високи максимални лимити за изтеглената сума. Трябва обаче да се помни, че все още малко хора решават да заемат суми, вариращи около позволения лимит (за целите на потреблението). За да се контролират нещата, някои банки определят строги ограничения за сумата, която можете да вземете назаем онлайн и колко дълго можете да плащате за онлайн заемите си. Например, нов клиент на някои банки може да вземе назаем максимум определена сума през Интернет, а други ограничават максималния срок за погасяване на нови клиенти. За щастие, кредитните компании не прилагат подобни ограничения, които са тежки за клиентите.
Струва си да се подчертае, че въпреки либералната политика за проверка на клиентите, небанковите дружества не се отличават с високи разходи в сравнение с предложенията на банките. Това се доказва от нивото на действителния годишен процент на разходите (ГПР).

Вижте още:

  • потребителски кредити сравнение
  • ипотечни кредити сравнение