Супер бързи кредити

Posted On By admin

Търсите супер бързи кредити? Кой може да получи незабавни заеми?

Кредитополучателите, които отговарят на следните изисквания, могат да кандидатстват за бърз онлайн заем:

  • Пенсионери;
  • Студенти;
  • Майки в отпуск по майчинство;
  • Безработни;
  • Неформално наети.

За да получите заем от кредитна компания, не се нуждаете от обезпечение и поръчители.

 

Условията, на които трябва да отговарят потребителите, са:

  • Да са на възраст от поне 18 години;
  • Да имат българско гражданство;
  • Заем могат да получат дори и хора с лоша или нулева кредитна история;

 

Процедурата за отпускане на кредит

Как бързо да получите заем онлайн? За регистрация попълнете формуляра на избрания от вас уебсайт и въведете вашата лична информация: мобилен номер, имейл, трите имена, сума на заема и срок. Не сте длъжни да посочвате целта на заема, така че ако искате да скриете целта на разходите, посочете „друга причина“. Небанковите дружества не проверяват предназначението на средствата, както прави банката.

Попълвайки кратък въпросник, вие ще трябва да изчакате кредитора да вземе решение за одобрение или отказ.

Свързване с фирма, която провежда промоционална програма за безлихвени кредити и чиито услуги никога не сте използвали досега, може да ви отпусне безплатен заем.

Навременното изплащане на дълга е много важно. Именно поради нарушения на падежа на безлихвените заеми, често им се начисляват санкции. Върнете парите на падежа и няма да има проблеми.

При кредити с 0% на ден, начинаещите могат да вземат неголяма сума за период от 1 ден до 1 месец.

Бъдете изключително внимателни, когато кандидатствате за безлихвен кредит – фирмата може да ги отпусне за ограничен размер и срок. Например, вие може да поискате определена сума, а да бъдете одобрени за половината от нея при лихва 0% на ден.

Всички условия трябва да бъдат посочени в електронното споразумение. Прочетете онлайн договора, преди да го подпишете. Ако например предложената сума не ви устройва, можете да откажете заема, като просто затворите страницата със споразумението на фирмата и да потърсите друга фирма, която отпуска спешни изгодни кредити без лихва.

Банковата ви сметка трябва да бъде издадена от българска банка и да има положителен баланс. Всички предоставени данни трябва да са точни. Изпратете копие на личната карта с ясно изображение на снимката и личните ви данни. Ако съумеете да попълните заявлението без неточност или грешки и да изпратите сканираните документи с високо качество и яснота на изображението, то тогава може да получите вашия спешен заем до няколко часа. Кредитната компания ще обработи искането ви и ще вземе решение. Всичко се случва автоматично в реално време.