Кредит с лошо ЦКР София

Posted On By admin

Търсите фирми за кредити отпускащи на лица с лошо ЦКР в София

Интересувате ли се от кредити за хора с лошо ЦКР в София и региона?

krediti onlain

Вижте какви са опциите да получите експресно финансова помощ, ако сте жител на София или областта. Вече не е необходимо да се регистрирате в няколко сайта, за да получите онлайн заем в България, било то в София или друго населено място в страната. Сега цялата процедура може да се извърши дистанционно с помощта на всякакъв вид устройство, поддържащо интернет. Онлайн заявление за кредит се попълва за броени минути и се попълва от кредитополучателя дистанционно без посещение на физически офиси и чакане на опашки.

Кой отпуска кредити на граждани с лошо ЦКР?

Има широк спектър от небанкови финансови институции, които могат да ви предоставят най-изгодните небанкови заеми за физически лица с влошена кредитна история и закъснения. С небанковите дружества кредитът за хора с лошо ЦКР става най-добрата възможност за периоди, когато имате проблеми, които трябва да се разрешат спешно с пари.

Условия за кредит за хора с лошо ЦКР

За да получите бърз кредит за хора с просрочия трябва да отговаряте на редица условия, наложени от финансовите институции. Те са:

– минимална възраст 18 години и максимум 65 години (в някои фирми минималната възрастова граница е 21-23 години и са без максимална възрастова граница);

– да имате българско гражданство и да имате местожителство в България;

– да нямате други дългове;

– да притежавате телефонен номер

– да имате валидна банкова сметка, открита на името ви;

– да приемете, че този кредит ще бъде изплатен в рамките на срока и размера, определени при сключването на договора между финансовата институция и заявителя;

– да имате на ваше разположение интернет банкиране или поне достъп до финансова информация онлайн, за да усвоите парите на банковата си сметка.

С нашата платформа сравнението на кредитни оферти и кандидатстването за заем онлайн стават бързо и лесно. С нашата услуга за селектиране на оферти на най-добрите доставчици на кредитни продукти ще намерите най-добрата сделка, която ви подхожда. Кандидатствайте с бутона Заеми, попълнете личните си данни и изчакайте одобрение.