Кредит на вноски

Posted On By admin

Търсите изгодни бързи кредити на седмични и месечни вноски без гарант ?

krediti onlainФирмите за бързи кредити отпускат най-често два вида бързи кредити – кредит до заплата и кредит на вноски. Докато първият вид е със срок от 30-45 дни, то вторият може да бъде със срок от няколко месеца до няколко години. Обикновено става въпрос за равни вноски.

Онлайн кредит на вноски

Най-добрият избор се основава на сумата, която може да бъде взета назаем, периода на изплащане, лихвите, времето, необходимо за получаване на одобрение и стойността на първия заем.

Такъв кредит може да бъде поискан от всяка кредитна компания. Трябва да попълните заявление, да представите документите, споменати от кредитора и да отговаряте на посочените условия за достъп до кредитиране. Заявлението може да бъде подадено онлайн директно до кредитора.

Кредити на седмични и месечни вноски

Това са заеми, които се изплащат на една вноска или на няколко вноски и може да се използват за различни цели. Може да сключите договор за погасяване на вноските на седмична или месечна база. Бързите онлайн изгодни кредити на вноски са сред най-лесно достъпните заеми, налични на финансовия пазар.

 

Предимствата на заемите на вноски

Ето едни от основните плюсове на този вид заеми.

– Опростена процедура. Основната причина, поради която кредитите на вноски са станали толкова популярни у нас, е лесното одобрение. Може да получите такъв заем без да са необходими твърде много документи.

– Без аванс. При някои други видове кредити, вие ще трябва да внесете процент от сумата от самото начало.

– Офертите са много разнообразни и обхващат почти всяка сума и период, от които може да се нуждаете. За да сте наясно с крайната цена на избраната от вас оферта, направете изчисляване на (на месечни) вноски по кредит, като използвате електронен калкулатор.

– Не се изискват гаранции. С изключение на максималните суми, не е нужно да залагате дома си или други ценности, за да гарантирате един от тези бързи кредити на месечни вноски.

– Харчите парите така, както искате. Не е необходимо да посочвате конкретна цел или да носите фактури или други доказателства, както е при традиционните банки.

– Бързо одобрение. Небанковите финансови институции ви изпращат парите до няколко часа.

– Широка гама от допустими източници на доходи. В повечето случаи при небанковите заеми не е нужно да сте служител с официални доходи и с трудов договор, за да получите заем.

– Изгодни оферти. Фирмите предлагат много изгодни решения с преференциални условия за своите лоялни клиенти. Те предлагат промоционални продукти с награди, бонуси и допълнителни подаръци в определен промоционален период.

– Прозрачност. Клаузите са много ясни и прозрачни, като рискът в договора да има скрити разходи в действителност не съществува.

– Повечето фирми ви дават кредит на вноски без гарант, докато банките може да  изискат от вас в зависимост от вашата кредитна история, доход и размер на кредита.

Ние предлагаме сравнение на офертите на най-изгодните заеми на вноски от доказани и водещи кредитни компании. Изберете идеалното за вас решение и кандидатствайте с бутона Заяви.