Кредит до 5000 лв. онлайн

Posted On By admin

Кредит до 5000 лв. онлайн без доказване на доход

Заемът без доказване на доход е един от видовете бързи заеми, които станаха популярни в България преди около 15 години. Предпочитан от голяма част от българите, този вид заем без доказване на доход позволява покупката на домакински и електронни стоки, ремонти, ваканции и организиране на празници. Тъй като представлява отпускане на средства назаем много бързо, заемът без трудов договор е един от финансовите инструменти, които се радват и днес на голяма популярност.

Кредит до 5000 лв. без доказване за доход – условия и начин на отпускане

Както може да се види от уебсайта ни, предлагащ сравнение на оферти за кредитиране, има широк спектър от оферти за бърз кредит за заинтересованите. Дори ако не се изисква удостоверение за заплата, много е важно да запомните, че трябва да има редовен източник на доходи. Онлайн заем без удостоверение за доход никога няма да бъде отпуснат на лице, което не доказва доходи от приетите от небанкови кредитни компании.

Условията, на които трябва да отговаря всяко лице, което се интересува от получаване на небанков заем без удостоверение за доход, без поръчител и без обезпечение са, да има лична карта, да е пълнолетен и да е български гражданин с постоянно местоживеене в страната.

Изпълнението на тези условия е необходимата предпоставка, за да се възползвате от бърз заем без да получавате заплата по трудово правоотношение. За такъв кредит могат да кандидатстват и лица с лошо ЦКР. За разлика от банките, кредитните компании имат по-либерални изисквания към кредитоискателите.

Използвайте кредитен калкулатор, за да направите информирано решение, преди да изберете решение.

Нашата платформа за сравняване на бързи заеми от водещите на пазара фирми ви дава възможност да се възползвате от достъп до една от най-добре оборудваните бази данни с небанкови заеми до 5000 лв. Сравнете решенията и натиснете бутона Кандидатствай.