Кредит до 4000 лв

Posted On By admin

Търсите ли кредит до 4000 лв?

Банковият заем е изгоден и достъпен. Има обаче случаи, при които получаването на удостоверение за доход е по-трудно – може би просто не искате всички ваши колеги от службата да знаят, че сте поискали такъв и всички те да ви питат защо имате нужда от пари; може би имате доход от източници, различни от класическата заплата, пенсия и наем, които банките не считат за допустими, но финансовите институции считат за приемливи. Може би много бързате и ще отнеме твърде много време, за да получите удостоверение за заплата и договор от работодателя и ви се налага да потърсите бърз заем с лична карта.

От както съществува бързият заем само с лична карта се използва от потребителите за закупуване на уреди, мобилни телефони или други стоки – все неща, които бихте искали да имате, но за които нямате заделени пари. Обикновено заетите суми не са големи, така че няма да можете да купите много скъпи неща с тях – повечето небанкови финансови институции отпускат заеми само с лична карта.

 

Бърз кредит до 4000 лв

Само част от фирмите предлагат кредит, при който заетата сума е до 4000 лева и времето за връщане може да е 1-24 месеца. Има и изключения, някои фирми отпускат заеми до 8 000 лева и дори повече, които трябва да бъдат изплатени за период от около няколко месеца до няколко години. Добре е да знаете, че при по-високи суми може да бъдете помолени за други документи, които доказват, че имате този доход, с който да изплатите заема. Обикновено кредит до 4000 лева е от типа бързи кредити с месечни вноски и се отпуска без поръчители, без доказване на доходи и дори и когато имате  влошена кредитна история.

Вижте как може да получите бърз, лесен и изгоден кредит до 4000 лв. Сравнете офертите и разберете кои заемодатели имат най-изгодните лихвени проценти на нашата страница.