Кредит без проверки за 1 час

Posted On By admin

Мога ли да получа кредит без проверка в ЦКР за 1 час?

Когато хората с финансова култура знаят, че имат влошена кредитна история те кандидатстват за кредит без справка с ЦКР или т.нар. кредит без проверка. Те не искат кредиторите да знаят, че в миналото са допуснали просрочия или че в момента имат текущи заеми, които не погасяват редовно. За бързи онлайн заеми не е задължително да имате официален доход, трудов договор и стаж на последното си работно място, както е при банковите заеми.

Заем без проверка – възможно ли е?

krediti onlain

В случай на небанков заем без проверки, необходимите документи могат да бъдат много малко. Когато изберете услугите, предлагани от фирмите за бързи кредити, получавате лесен достъп до заеми за хора с просрочени задължения. Целият процес включва само кликване няколко пъти върху опциите, които искате да изберете и за максимум 5 минути ще получите кредита и парите, от които се нуждаете.

Условия за отпускане на спешен кредит без проверка

За да се класирате за заем от небанкови финансови институции, които предоставят заеми за хора, чиято кредитна история не е изрядна, трябва да отговаряте една на следните изисквания:

  • Да имате лична карта, българско гражданство и местожителство в България;
  • Да сте на възраст между 18 и 75 години;
  • Да получавате редовно доходи (заплата, пенсия, наем, аренда, майчинство, обезщетение, издръжка, патенти, доходи от различни независими дейности и др.);
  • Да имате актуални банкова сметка, имейл адрес и телефонен номер.

Всичко е възможно, когато сте избрали нашата иновативна платформа. С нашата изцяло онлайн услуга за сравнение на кредити, ще можете да се възползвате от необходимата ви сума пари бързо, без допълнителни въпроси, само въз основа на няколко кликвания. Получете достъп до парите си с максимална скорост и минимални разходи като натиснете бутона Кандидатствай.