Кредит без превод на работна заплата

Posted On By admin

Може ли да се изтегли кредит без превод на работна заплата?

Някои от вас се питат: има ли кредит с ниска лихва без превод на работна заплата само с личната карта. Отговорът е да! Всъщност кредитите без превод на заплата са наименование, останало от традиционните банкови заеми, които са се отпускали през миналите десетилетия. В наши дни дори в банките се предлагат модерни банкови кредити без превод на работна заплата, макар че тези с превод все още съществуват и се използват в определени случаи.

Какво е кредит без превод на работна заплата?

krediti onlain

Името на бързите кредити се появи преди повече от десет години, когато за първи път бяха предложени заеми с минимум документация. Тогава, по-голямата част от населението за първи използва тези заеми само с лична карта. Така че без значение как се идентифицирате, кредитът без превод на заплата и дори без удостоверени за заплата е името на заемите, които получавате бързо, без да правите обиколки на клонове, без да чакате по гишета и без да обяснявате от какво точно имате нужда и каква ще бъде крайната дестинация на парите.

 

Условия на банките да ви отпуснат кредит без превод на заплата

Докато фирмите са доста по-либерални в отпускането на бързи кредити, то банките имат други изисквания: ще бъдете проверени в базата данни на ЦКР и ако сте с по-дълги от 30 дни закъснения по стари кредити може да ви откажат. Те имат условие да имате минимален месечен доход с определена сума, да представите удостоверение за заплата, да имате минимален стаж в работата си при настоящия работодател и т.н. Освен това се изискват обезпечение или попечител при заемите с висока стойност.

 

Изисквания за небанков заем без превод на работна заплата

Съвременните бързи кредити от кредитни институции се дават с минимум подкрепящи документи – основно трябва да докажете своята самоличност, да докажете сте пълнолетни и че сте български граждани. Някои фирми имат условие за минимална възраст от 21 – 24 години и това е всичко.

Разберете кои заемодатели имат най-добрите лихвени проценти на нашата страница за бързи кредити. Кандидатствайте с бутона Заяви и попълнете личните си данни изцяло онлайн.