Кредит без гарант

Posted On By admin

Искате ли да знаете кои фирми отпускат заеми и кредити без гарант само с лична карта? На първо място, трябва да знаете, че за банков кредит това е възможно и че заем се отпуска, но само след внимателна проверка на финансовото ви състояние в ЦКР.
 

Ако сте в застой и искате спешно финансиране, препоръчваме ви да кандидатствате за банков заем с лична карта, който не изисква гаранции.

Ако получавате заплата чрез банката, при която сте отишли, за да получите заем с лична карта си или пък добра пенсия, тогава можете да получите парите, необходими за вашите нужди в минимален срок.

Това е добра възможност да се възползвате, като се има предвид, че българските банки имат по-ниски лихвени проценти от небанковите финансови институции.
С други думи, по-изгодно е да вземете заем от банка, отколкото бърз небанков заем.

Поради това изключвате от самото начало поредица от възможни рискове в случай на невъзможност за плащане.

Ако не сте регистрирани в ЦКР като лице с просрочени задължения и следователно не сте лош платец, тогава ще ви бъде доста лесно да получите дългоочакваното одобрение.

В противен случай, по-добре се откажете от опцията и се насочете към фирмите за бързи кредити.

Кои фирми отпускат заеми без гарант?

Има много фирми, които ще ви помогнат да вземете решение.

Ето защо от тях можете да получите между 100 и 5000 лев за период от 1 до 24 месеца.

Сканирайте личната си карта и попълнете малко лична информация във формуляра.

Само това са изискванията за вземане на небанков личен заем без гарант или попечител  лесно и бързо.

24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, фирмите са на ваше разположение и одобряват или не вашето заявление за заем, в зависимост от няколко вътрешни фактора.

Както виждате, лесно е да получавате пари само с лична карта по отношение на онлайн средата.

Небанковият заем може да бъде взет и от фира с промоционални условия като бърз кредит с 0% лихва. Тези оферти с нулева лихва са свързани с много приятни изненади, но ес отпускат само за нови клиенти.

Получавате незабавен отговор след няколко часа, дори ако искате онлайн кредит и сте лош платец, т.е. сте човек, който закъснява малко с плащането на вноска и сега сте в базата данни на ЦКР

Някои фирми не правят проверка в ЦКР дали имате просрочия, но и оценяват сериозните клиенти. Ако все пак имате влошена кредитна история, може да очаквате лихвата ви да бъде малко по-висока.