Кредити с лошо ЦКР

Posted On By admin
кредити с лошо цкр

Kак да изтегля кредит като съм с лошо цкр  (лоша кредитна история)?

Търсите съдействие  за онлайн кредит до заплата  с лошо цкр (лоша кредитна история)

kreditiПредоставянето на заем винаги е акт на доверие между заемодателя и кредитополучателя. И като правило, банката е тази, която се доверява и поема риска да загуби пари, ако кредитополучателят откаже или не може да ги върне. Ето защо банките ценят много дисциплинираните си клиенти, които разполагат с постоянен източник на доход и могат да предоставят гаранции за връщането на кредитите си. Именно това са клиентите на които банките се надпреварват да правят различни отстъпки.

 


Кандидатстване за кредит с лоша кредитна история


Ако обаче имате заеми с лоша история, тогава банката няма да рискува да ви даде голяма сума пари. Най-често на такива клиенти се отказват средства без да им се обяснява причината за отказ. Винаги има и случаи, когато човек е направил някакво незначително забавяне, но то е в състояние да развали рейтинга му и да му попречи да получи нови заеми.
Разбира се, че банките не са единствените, които дават заеми. Микрокредитните организации имат по-лоялно отношение към клиентите и могат да отпуснат средства дори на потребители с лошо кредитно досие. Небанковите финансови институции също научават за миналите задължения на своите клиенти, но ако човек е направил леко забавяне по независещи от него причини, те няма да откажат да му отпуснат кредит. Той обаче няма да може да получи голяма сума първият път. Най-вероятно размерът му ще бъде ограничен, но ако се прояви като дисциплиниран платец и върне парите навреме, следващият път кредитният лимит ще бъде по-висок.

Помощ за кредит с лошо ЦКР

Онлайн заемите на клиенти с лоша кредитна история се обработват по същия начин като обикновените кредити – в клон на финансова компания или чрез онлайн кредитиране. Във втория вариант не е необходимо да ходите никъде, просто отидете на желания сайт и кандидатствайте оттам. Трябва само да определите размера на кредита и периода за неговото погасяване с помощта на специалния калкулатор и след това да кликнете върху бутона за подаване на заявлението. Всичко ще се случи супер бързо – след одобрението, парите ще пристигнат мигновено при вас.