Кредити само с лична карта

Posted On By admin
Пари на заем срещу лична карта

Кредити само срещу лична карта

kreditiВ наши дни кредитните компании предлагат разнообразни кредити, за които се нуждаете само от лична карта. Необходимо е само да сте български гражданин и да имате пълнолетие.Фиримте за бързи кредити не се нуждаят от обезпебчие или гарант. Може да използвате парите за всяка цел, която искате. За разлика от банковия заем, за бързите кредити не е необходимо да посочвате целта, за която ще изразходвате средствата. Фирмата няма да ви пита нищо за плановете ви.

Пари на заем срещу лична карта / Кредит срещу лична карта без трудов договор

Какво е добре да направите, преди да вземете заем само с лична карта? Както при всеки заем, би било чудесно да разделите месечния си бюджет на приходи и разходи и да видите как ще интегрирате разсроченото плащане в него. Очевидно е, че в някои случаи нямате какво да направите, дори ако бюджетът остава нисък, защото ситуацията не може да остане нерешена. Например, ако колата ви е развалена, на сте зависими от нея и трябва с нея да ходите на работа и да печелите пари, за да плащате сметките си, единственото решение е да вземете пари на заем и да я оправите.

Разпределението на бюджета обаче ви помага, защото е възможно да спестите, поне за известно време, от други неща, за да покриете разходите за бърз кредит с лична карта – хранене в ресторант например може да ви струва около 100 лева. Хубаво е да излезете с приятели и да опитате хубава храна или напитки, но ако бюджетът ви показва, че излизането ви на ресторант е свързано с разходи, които са точно сумата, която остава минус след погасяване на заема, би било добра идея да се откажете засега и да спестите парите си.