Кредити за хора с лошо ЦКР без ипотека

Posted On By admin

Какви са възможностите на хората с лошо ЦКР?

Най-добрият начин за лице, регистрирано в ЦКР да получи заем е чрез кандидатстване в кредитна компания за заем за хора с лошо ЦКР.

Някои небанкови финансови институции могат да одобрят заявката ви за кредит, въпреки лошата кредитна история. Онлайн заемите са предназначени да помогнат на лошите платци да получат бързо парите, които искат без залог на недвижимо имущество, без гарант и без купища документи.

Фирмите, подобно на банките, ще проверяват информацията за кандидатите, съхранявана в Регистъра и предоставената сума ще съответства на доходите ви и потенциала ви за изплащане на заема. Иначе казано, може да бъдете одобрени за кредит и да ви бъде предложена по-малка сума от желаната.

Освен това, ако имате няколко дългове едновременно, много от тези небанкови финансови институции, предлагат възможност да изплатят вашите дългове, така че да можете да започнете да плащате една единствена месечна ставка, без усложнения и без главоболия. Този продукт е прието да се нарича бърз кредит за рефинансиране или за обединяване на кредити.

Оценка на кредитна задлъжнялост

Когато кандидатствате за заем, трябва да знаете, че степента на задлъжнялост в България варира в големи граници и не е регламентирана. В някои случаи, в зависимост от политиката на кредитора, таванът, който може да се задели за погасяване за заеми, може да е 30-35% от нетния доход. Има случаи, при който максималната степен на задлъжнялост се увеличава до 50-60%, в случаи, в които заемодателя прецени, че няма да доведе до дискомфорт в домакинството. Например, когато работят и двамата партньори / съпрузи.

Ние сме иновативна платформа и предлагаме селекция от оферти за кредити за хора с влошена  кредитна история. Разгледайте нашата селекция, изберете най-подходящото решение за вас и кандидатствайте сега с бутона Заяви.