Изгодни кредити

Posted On By admin

Най-изгодните кредити са тези, които са най-подходящи индивидуално за вас. Разбира се, няма по-изгодни заеми от офертите за безлихвени кредити. Бъдете внимателни и не се доверявайте на реклами в интернет, които гласят „Дамам кредити изгодно“. Когато ви трябват назаем суми от няколко стотин до няколко хиляди лева, потърсете официална фирма за бързи кредити с добър авторитет. Добре е да знаете, че  най-изгодни ипотечни кредити и потребителски кредити се отпускат от банките.
 

Бързите онлайн заеми са най-изгодни

Въпреки факта, че интересът към бързите кредити чрез Интернет е малко по-висок от този при конвенционалните заеми, онлайн заемите все пак са по-печеливши. Това се дължи на факта, че банките налагат такси, комисионни и застраховки. Застраховката се използва от банките за защита от загуба на работа на своите клиенти.
Почти невъзможно е да вземете банков заем без застраховка, особено ако нямате кредитна история, а със застраховка преплащате много пари. Ето защо бързите заеми придобиват все по-голяма популярност.

 

Уникални оферти, промоции и предимства

Много често, за да привлекат нови клиенти, небанковите дружества предлагат много изгодни условия, например безлихвени кредити за определен период или кредити с намален лихвен процент. Доста често фирмите отпускат първия заем с нула процента лихва. Това обикновено са промоционални оферти на най-успешните и бързо развиващи се фирми.

 

Опростена процедура за регистрация

В допълнение към предимствата на небанковите заеми трябва да се спомене, че при тях не е необходимо да подготвяте множество документи и не се нуждаете от удостоверение за доход. Всичко, от което се нуждаете, е лична карта, с която да докажете, че сте гражданин на РБ. Всичко, от което се нуждаете, е да отидете на официалния уебсайт на финансовата организация и да попълните кратък въпросник. Това е всичко – нищо друго не трябва да се прави. След това изчакайте отговор на решението, за да разберете дали сте одобрени за заем.