Кредит за закупуване на автомобил

Posted On By admin
Кредит за закупуване на автомобил

Търсите кредит за покупка на автомобил. Автокредити

Има хора, които могат да си позволят да купят автомобил с пари в брой. Това обаче не е задължително, тъй като в наши дин на кредитния пазар има много изгодни опции за заем за кола. В някои ситуации един заем може да работи по-добре. С този пост ще дадем малко повече светлина по темата автокредит.

 

 

Заем за кола

Кредитите за закупуване или ремонт на автомобили и авточасти обикновено са много по-евтини от традиционните заеми. Те могат да се използват за финансиране на покупката на различни моторни превозни средства, както нови, така и използвани.

Ако сте решили да купите нова кола, със сигурност заемът за кола ще бъде по-добър за вас отколкото да платите с пари в брой, поради:

– по-нисък лихвен процент, непостижим в случай на потребителски заем;

– по-малко формалности от ваша страна – консултантите се занимават с тях;

– допълнителни кредитни промоции.

Какви са минусите?

– много често се изисква собствена вноска;

– заемодателят е съсобственик на превозното средство, докато всички задължения не бъдат погасени;

– закупувате застраховка.

Има още един минус, който е много съществен при закупуване на употребяван автомобил – заемът се отпуска само за закупуване на автомобила, така че ще трябва да покриете разходите за всеки ремонт със собствени пари. Ако не сте подготвени за това, изберете опцията потребителски заем.

 

Кредит за автомобил

Ако решите за заемете пари в брой, можете да използвате парите за всякакви цели – закупуване на нова или употребявана кола, в автокъща, от търговец или от частно лице. Също така за всички видове ремонти, ако сте избрали употребявана кола, плащате вие. Следователно можете, ако вашата кредитоспособност го позволява, да вземете заем, по-висок от реалната цена на автомобила, и освен това да направите каквото искате (да го поправите или може би нещо друго?).

 

Защо си струва да вземете заем за закупуване на кола?

– Можете да го получите въз основа на личната си карта и доходите, които можете да докажете документално, че получавате;

– Вие сте единственият собственик на колата, купена на кредит.

– Не се изисква да купувате скъпа застрахователна полица, но е добре да имате.

Също така, не забравяйте, че:

– Всички формалности ще бъдат за ваша сметка;

– Вашият заем в брой ще носи по-висок лихвен процент от този за автомобил;

Ако все още не знаете кой кредит е най-подходящ за вас, използвайте сравнението за заеми за автомобили и сравнението на потребителски заеми в нашия сайт creditportal24.com. След като решите коя опция е най-изгодна за вас, ще можете да подадете онлайн заявление веднага.