Офлайн или онлайн кредит?

Posted On By admin

Ако имате нужда от по — голям от размер заем, то тогава отпусканите от банковите институции заеми ще ви бъдат от полза. Тези заеми се отпускат за покупка на вещи, ремонт на дома или други и могат да бъдат в размер от 1000 до 5000 лв. или повече в зависимост от условията на банката, към която сте се обърнали.

За да ви бъдат отпуснати желаните от вас пари на заем ще трябва да посетите избраната от вас банка, да се срещнете с банков консултант, който да ви разясни условията, при които можете да кандидатствате, да представите различни документи, които да удостоверят дали имате нужния доход и ако се налага да посочите поръчители, които да гарантират за вас. След това трябва да изчакате определен период от време, в което вашето кредитно досие бъде разследвано и едва ако отговаряте на всички условия на банковата институция исканият от вас заем ще ви бъде отпуснат.

Ако имате нужда обаче от спешни пари, може да опитате с онлайн кредит, лесно и бързо решение за вас.

В случай на спешна нужда от бърз заем до 1000 лв. най — удачното решение за вас би било да потърсите услугите на някоя от многото финансови организации като parite.bg и да разгледате техните условия за бързи кредити.

За кредит без поръчител можете да кандидатствате, без да ходите никъде, само през Интернет, което е от голяма полза, ако нямате време, което да губите по разни клонове на банки или офиси. Не е нужно да представяте и никакви документи, а вашето кредитно досие не се разследва с дни, достатъчно е да се регистрирате на www.parite.bg

Ние нямаме за цел да ви казваме кой заем е по — добър за вас, просто се опитваме да ви разясним какви са процедурите в двата случая. Потребителските заеми от банкови институции са подходящи, ако имате нужда от по — голяма сума, която да връщате за по — дълъг период, а кредити до заплата са подходящи, ако имате нужда от спешни пари за спешни нужни.