Пари на заем срещу лична карта

Кредити само срещу лична карта

kreditiВ наши дни кредитните компании предлагат разнообразни кредити, за които се нуждаете само от лична карта. Необходимо е само да сте български гражданин и да имате пълнолетие.Фиримте за бързи кредити не се нуждаят от обезпебчие или гарант. Може да използвате парите за всяка цел, която искате. За разлика от банковия заем, за бързите кредити не е необходимо да посочвате целта, за която ще изразходвате средствата. Фирмата няма да ви пита нищо за плановете ви.

Пари на заем срещу лична карта / Кредит срещу лична карта без трудов договор

Какво е добре да направите, преди да вземете заем само с лична карта? Както при всеки заем, би било чудесно да разделите месечния си бюджет на приходи и разходи и да видите как ще интегрирате разсроченото плащане в него. Очевидно е, че в някои случаи нямате какво да направите, дори ако бюджетът остава нисък, защото ситуацията не може да остане нерешена. Например, ако колата ви е развалена, на сте зависими от нея и трябва с нея да ходите на работа и да печелите пари, за да плащате сметките си, единственото решение е да вземете пари на заем и да я оправите.

Разпределението на бюджета обаче ви помага, защото е възможно да спестите, поне за известно време, от други неща, за да покриете разходите за бърз кредит с лична карта – хранене в ресторант например може да ви струва около 100 лева. Хубаво е да излезете с приятели и да опитате хубава храна или напитки, но ако бюджетът ви показва, че излизането ви на ресторант е свързано с разходи, които са точно сумата, която остава минус след погасяване на заема, би било добра идея да се откажете засега и да спестите парите си.